Priser

Behandlingar

Fotvård

Behandlingen börjar med ett välgörande fotbad. Därefter rensning, klippning ,nagelbandpeeling samt slipning av tjocka naglar (svampnaglar). Behandling av hälsprickor, liktornar, nageltrång och borttagning av förhårdnader på fotsulan. Behandlingen avslutas med insmörjning av fötterna med en ekologisk natursalva, Behandlingen tar ca 45-50 min. Önskas målning av naglarna tillkommer 50kr

550kr

Fotvård Special

Behandlingen börjar med ett välgörande fotbad. Därefter rensning, klippning , nagelbandpeeling samt slipning av naglarna. Behandling av hälsprickor, nageltrång och borttagning av förhårdnader på fotsulan. Behandlingen avslutas med insmörjning av fötterna med en ekologisk natursalva, samt en lättare massage och målning av naglarna.

Behandlingen tar ca 50-60 min.


700kr

Manikyr

Behandling börjar med rengöring. Därefter klippning av naglarna, nagelbandspeeling och filning av naglarna. Målning med ofärgat nagellack ingår om så önskas.

Behandlingen tar ca 10-15 min.

250 kr

Fotvård och manikyr

Se beskrivning ovan.

700 kr

Fotvård special och manikyr

Se beskrivning ovan.

850 kr

Hembesök Fotvård

Jag erbjuder även hembesök inom Växjö, för dig som har svårt att komma till min mottagning.

Vid ett hembesök har jag med all utrustning som krävs, och jag använder enbart modern teknisk utrustning och du behöver inför besöket inte förbereda någonting.

750 kr